Gevelreiniging

Gevelreiniging: specialistisch en professioneel

Voor het specialistisch en professioneel laten reinigen van uw gevel, kiest u voor de ervaren en professionele vakspecialisten van Optima Schoonmaak en Glazenwasserij. We zijn een professioneel schoonmaakbedrijf met een dikke 2 decennia aan ervaring op zak. Ervaring in uiteenlopende schoonmaak- en reinigingstaken. Specialistisch en professioneel uitgevoerde gevelreiniging valt hier ook onder. Gevelreiniging wint steeds meer aan populariteit en dat begrijpen wij maar al te goed. Waar gevelreiniging vroeger pas uitgevoerd werd bij het ontstaan van problemen, kiezen steeds meer mensen voor specialistisch en professioneel uitgevoerde gevelreiniging omdat het gewoon mooi is. Lees snel verder hoe we u verder helpen of neem direct contact met ons op via WhatsApp of via het contactformulier. Onze vakspecialisten doen uw gevelreiniging specialistisch en professioneel voor u!

Voordelen van onze gevelreiniging

Optima Schoonmaak en Glazenwasserij onderscheid zich van andere gevelreinigingsbedrijven door een uitzonderlijk hoog kwaliteitsniveau te hanteren en door helder te communiceren naar u als klant. Met onze vaklieden en hoogwaardige technieken, doen we uw gevelreiniging specialistisch en professioneel. Hoe uw gevel er ook aan toe is, we ontzorgen u volledig. Op die manier gaan we altijd nét een stapje verder dan onze concurrenten. Ga voor onze gevelreiniging en profiteer van het volgende:

 • Betrouwbare partner
 • Breed dienstenpakket
 • Vele jaren ervaring
 • Professionele werkhouding
 • Goede prijs kwaliteit verhouding

Gevel reinigen

Gevelreiniging

Heeft u een eigen bedrijf? Dan wilt u natuurlijk dat uw bedrijf er presentabel uitziet voor uw klanten en werknemers. Een specialistisch en professioneel gereinigde gevel is dan natuurlijk essentieel voor een juiste indruk. Als particulier wilt u natuurlijk ook dat uw gevel mooi, fris en stralend blijft. U wilt uw gasten in een mooie woning kunnen ontvangen en u wilt met uw gezin natuurlijk ook in een stralend huis wonen.

Een specialistisch en professioneel uitgevoerde gevelreiniging maakt dit voor u mogelijk. Daarom kijken onze experts altijd naar uw type gevel en welke vorm van gevelreiniging het beste is hiervoor. Daarbij kijken we ook naar het type vervuiling dat er op uw gevel zit. We vertellen u graag meer over onze verschillende types gevelreiniging. Professioneel en specialistisch.

Gevelreiniging: stoomcleanen

Deze vorm van gevelreiniging wordt professioneel en specialistisch uitgevoerd door vervuiling op te lossen met heet water en hete stoom. Bij stoomcleanen spuiten we met een uiterst moderne hogedrukreiniger heet water van ongeveer 90 graden celcius met hoge druk tegen uw gevel. Vanwege de combinatie van hoge druk en de hoge temperatuur, lost het vuil op uw gevel automatisch op. Zo heeft u binnen no-time weer een gevel die er als nieuw uitziet. Nadat uw gevel op deze manier professioneel en specialistisch is gereinigd, adviseren we dat u uw gevel laat impregneren. Zo is uw geven in de toekomst beter beschermd tegen vuil en weersomstandigheden.

Gevelreiniging: powercleaning

Powercleaning wordt toegepast wanneer er een tandje bij moet. Bij deze gevelreiniging lossen we het vuil op met hete stoom en een reinigingsmiddel. We brengen eerst het reinigingsmiddel aan. Het soort middel is afhankelijk van uw gevel en het vuil in kwestie. Dit middel lost het vuil eerst op. Vervolgens spuiten we professioneel en specialistisch uw gevel schoon met heet en water en stoom onder hoge druk. Ook bij deze vorm van professioneel en specialistisch uitgevoerde gevelreiniging, is het advies om naderhand uw gevel te impregneren om verdere vervuiling later tegen te gaan. Zo geniet u des te langer van een mooi en stralend pand of huis.

  Neem contact op

  Stel uw vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.


  Gevelreiniging: mineraalwassen

  Mineraalwassen is een vorm van professioneel en specialistisch uitgevoerde gevelreiniging waarbij het vuil met behulp van één of meerdere mineralen van uw gevel verwijderd wordt. Bij deze vorm van gevelreiniging blazen we onder een lage luchtdruk een mengsel van water en een bepaald mineraal tegen uw gevel. Vaak is dit mineraal olivinezand of kalk. Het water in combinatie met de lage druk, garanderen dat de impact op uw gevel tot een minimum beperkt wordt. Dit maakt deze techniek tot een professioneel en specialistisch uit te voeren gevelreiniging zonder dat de ondergrond beschadigd raakt. Heeft u een monumentaal pand? Geen zorgen: deze gevelreiniging is veilig toe te passen bij monumentale panden of gevels met een zachte of kwetsbare ondergrond.

  Gevelreiniging

  Contact met ons schoonmaakbedrijf

  Wilt u de gevel van uw woning of pand weer stralend krijgen? Wilt u dat dit professioneel en specialistisch gebeurt? Schakel dan de vakspecialisten in van Optima Schoonmaak en Glazenwasserij. Wij reinigen uw gevel veilig, secuur, professioneel en specialistisch. Daarbij hanteren wij altijd een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. U contacteert ons eenvoudig op WhatsApp via de knop of telefonisch via 06 – 85 40 51 43. U bereikt ons per mail via info@optimaglazenwasserij.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon ons contactformulier invullen. Onze experts staan voor u klaar met gevelreiniging. Specialistisch en professioneel uitgevoerd!