Glasbewassing

Glasbewassing voor bedrijven en particulieren

Bent u op zoek naar een ervaren professional in glasbewassing met warm water voor uw pand of woning? Neem dan vandaag nog contact op met Optima Schoonmaak en Glazenwasserij. Onze glazenwassers ontzorgen u volledig op het gebied van glasbewassing en leveren altijd topwerk af. Door onze grote selectie aan diensten, onze vele jaren aan ervaring en ons hoge kwaliteitsniveau zijn we voor zowel ondernemers als particulieren dé aangewezen partij voor glasbewassing. Lees snel verder om erachter te komen hoe we u verder helpen. Heeft u vragen of wilt u meteen contact opnemen? U contacteert ons gemakkelijk via WhatsApp of via het contactformulier. Onze ervaren vaklieden staan klaar voor al uw glasbewassing.

Vele voordelen met onze glasbewassing

Optima Schoonmaak en Glazenwasserij onderscheid zich van andere glazenwassers door een extra hoog kwaliteitsniveau aan te houden en door een strakke terugkoppeling naar u als klant te bieden. Doordat we zowel glasbewassing als andere schoonmaakdiensten bieden, ontzorgen we u dus compleet. Zo zetten we altijd net even dat extra stapje verder. Ga voor onze glasbewassing en geniet van de volgende fijne voordelen:

 • Betrouwbare partner
 • Breed dienstenpakket
 • Vele jaren ervaring
 • Professionele werkhouding
 • Goede prijs kwaliteit verhouding

Glasbewassing voor bedrijven

Heeft u een eigen onderneming met een eigen bedrijfspand? Dan wilt u natuurlijk dat uw pand ten alle tijden netjes, schoon en in elk opzicht representatief is. Optimaal schone ruiten kunnen dan natuurlijk niet ontbreken. Optima Schoonmaak en Glazenwasserij heeft jarenlange ervaring op het gebied van glasbewassing voor bedrijven. We weten als geen ander dat veel verschillende soorten bedrijven diverse soorten panden en gebouwen hebben. Glasbewassing is dus altijd maatwerk. Vooral omdat de reinigingsfrequentie van binnenglas bijna nooit gelijk is aan de wasfrequentie van buitenglas. Gelukkig hebben wij de expertise en de middelen in huis om elk soort gebouw van optimale glasbewassing te voorzien.

Glasbewassing

Glasbewassing voor particulieren

Uw eigen woning is natuurlijk een plek die u netjes, schoon, fris en fijn wilt houden. Zowel voor uzelf als voor uw gezin. Goede glasbewassing is dan natuurlijk een essentieel onderdeel daarvan. De ervaren schoonmakers van Optima Schoonmaak en Glazenwasserij zijn gespecialiseerd in glasbewassing en doen dit dan ook met alle plezier voor u.

Door een totaalpakket aan te bieden voor schoonmaak en glasbewassing voor woningen, ontzorgen we u als particulier helemaal. Zo zorgen we ervoor dat uw woning zowel van binnen als van buiten spik en span is. Ontdekken we gebreken in of aan uw woning tijdens de glasbewassing? Dan communiceren we dit direct aan u en denken we meteen mee over een passende oplossing. Dát is onze service aan u!

Glasbewassing

Glasbewassing: een vak apart

Goede en professionele glasbewassing is het naadloos en streeploos schoonmaken van beglazing. Dit is zonder meer een vak apart dat door professionals uitgevoerd moet worden. Al helemaal als het gaat om grote huizen en omvangrijke bedrijfspanden, zoals fabriekshallen en hoge kantoorpanden. Wij bieden in die situaties totaaloplossingen voor glasbewassing waarmee u geen omkijken meer heeft naar uw ramen. Wij zorgen ervoor dat uw beglazing op een professionele en veilige manier wordt schoongemaakt. Zo is uw woning of bedrijfspand straks op een veilige manier professioneel gereinigd en weer representatief. Zowel naar buiten als van binnenuit.

  Neem contact op

  Stel uw vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.


  Andere schoonmaak werkzaamheden

  Naast glasbewassing kunt u ook bij Optima Schoonmaak en Glazenwasserij terecht voor diverse andere schoonmaakwerkzaamheden. Zowel voor bedrijven als particulieren hebben we een breed scala aan expertises in huis. Zo kunt u bij ons naast glasbewassing als bedrijf ook terecht voor schoonmaakonderhoud voor uw onderneming. In overleg met u zorgen we er dan periodiek voor dat uw vloeren worden gedweild en gestofzuigd, uw prullenbakken worden geleegd, uw tafel oppervlaktes worden gepoetst en nog veel meer. Als particulier staan we ook voor u klaar met periodieke schoonmaakbeurten voor uw woning. Naast glasbewassing kunt u ook bij ons terecht voor specialistisch vloeronderhoud, het schoonmaken van daken en het reinigen van uw tuin of uw terras. Als bedrijf en als particulier kunt u dus bij ons terecht voor glasbewassing én schoonmaakwerkzaamheden op hoog niveau!

  Contact met ons schoonmaakbedrijf

  Bent u op zoek naar glasbewassing voor uw bedrijf of voor uw woning? Met onze glasbewassing weet u zeker dat het professioneel, nauwkeurig én veilig gebeurt. Wilt u naast glasbewassing nog andere schoonmaakwerkzaamheden voor uw woning of voor uw bedrijf? Onze vaklieden ontzorgen u helemaal in het schoon en fris houden van uw woning of bedrijfspand. We bespreken graag uw wensen met u. We zijn uw betrouwbare partner voor glasbewassing en schoonmaak met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. U contacteert ons eenvoudig op WhatsApp via de knop of telefonisch via 06 – 85 40 51 43. U bereikt ons per mail via info@optimaglazenwasserij.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon ons contactformulier invullen. We helpen u met alle plezier verder.

  Glasbewassing