Grote reinigingen

Professionele grote reinigingen

Zelfs als u uw woning regelmatig goed schoonmaakt, zijn periodieke grote reinigingen van tijd tot tijd zeker aan te raden. Ook als u een schoonmaker in dienst heeft. Optima Schoonmaak en Glazenwasserij staat klaar voor alle grote reinigingen aan uw woning. Met onze vakmensen en het hoge niveau dat wij hanteren, is uw woning binnen no-time weer helemaal fris. Lees snel verder of neem direct contact met ons op via WhatsApp of via het contactformulier.

Grondig en uitgebreid

Grote reinigingen van uw woning zijn aan te raden omdat ze bijzonder grondig en uitgebreid zijn. Wanneer is bijvoorbeeld voor het laatst uw bank gereinigd? Of wanneer is voor het laatst uw keuken goed ontvet? Sommige plekken in huis zijn lastig om schoon te maken en soms is er simpelweg specialistische apparatuur nodig om bepaalde plekken schoon te krijgen. Met grondige reinigingen maakt u uw woning volledig schoon, hygiënisch en fris.

Grote reinigingen

Hoge kwaliteit

Wij onderscheiden ons op de markt door ons hoge kwaliteitsniveau en de goede organisatie. Van onze klanten vernemen wij, dat wij een goede service verlenen met een snelle terugkoppeling.

Traditionele glasbewassing

Optima Glazenwasserij is een professionele glazenwasser. Al jaren werken wij tot volle tevredenheid voor vele klanten. Door onze jarenlange ervaring is onze team in staat om snel te schakelen tussen verschillende opdrachten.

Grote reinigingen

Soorten grondige reinigingen

Bij ons kunt u uw grondige reinigingen zo vaak laten doen en zo uitgebreid mogelijk maken als u maar wilt. U kunt ervoor kiezen uw gehele woning te laten reinigen of delen ervan. Wij doen onder andere het volgende voor u.

 • Vloeren: we zorgen ervoor dat al uw vloeren grondig gestofzuigd én gedweild worden.
 • Muren: al uw muren maken we stofvrij en al het spinrag wordt verwijderd.
 • Deuren: we maken uw deuren, klinken en kozijnen schoon.
 • Randen, richels en vensterbanken maken we stofvrij
 • Trappen: uw trappen stofzuigen en dweilen we en de trapleuningen stoff we af.
 • Ramen: uw ramen zemen we van binnen en van buiten.
 • Balkon, garage en schuur: we nemen uw hekwerk af en stofzuigen de vloeren

  Neem contact op

  Stel uw vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.


  Voordelen met Optima Schoonmaak en Glazenwasserij

  Onze schoonmakers zijn stuk voor stuk ervaren, professioneel en ze functioneren uitsluitend op het hoogst mogelijke niveau. Met onze grote reinigingen weet u dus zeker dat uw woning optimaal schoon is. Wilt u een grote schoonmaak voor uw bedrijfspand? Ook dat is mogelijk! Met ons rekent u altijd op het volgende:

  • Betrouwbare partner
  • Breed dienstenpakket
  • Vele jaren ervaring
  • Professionele werkhouding
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

  Neem contact op met ons

  Wilt u een grote schoonmaak voor uw woning of bedrijfspand? Ga dan voor grote reinigingen door onze professionals. Onze grote reinigingen kunt u eenmalig of periodiek laten doen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. U bereikt ons eenvoudig op WhatsApp via de knop of telefonisch via 06 – 85 40 51 43. U bereikt ons per mail via info@optimaglazenwasserij.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon ons contactformulier invullen. Onze experts helpen u met alle plezier verder.

  Grote reinigingen