Over ons

Optima Glazenwasserij is een professionele glazenwasser. Al jaren werken wij tot volle tevredenheid voor vele klanten. Door onze jarenlange ervaring is onze team in staat om snel te schakelen tussen verschillende opdrachten.

Traditionele glasbewassing

Afhankelijk van uw situatie en uw pand kiezen onze glazenwassers voor traditionele glasbewassing met de welbekende ladder en emmer. Een effectieve methode, waarbij de glazenwasser dichtbij zijn werk staat. Dit stelt hem maximaal in staat kwaliteit af te leveren. De maximale werkhoogte van een ladder is echter 7,5 meter. Bij grotere hoogten is het noodzakelijk uit te wijken naar een hoogwerker of het inventieve tuckerpole systeem.

Telescoopbewassing met osmosewater

Ook de moeilijkst bereikbare ramen worden door ons gereinigd. Wij zijn gespecialiseerd in telescopische (Tucker) glasbewassing. Bij Belme maken we gebruik van het telescopisch glazenwas-systeem. Hierin wordt de reinigingskracht van puur, mineraalvrij water (osmose-water) gecombineerd met de toepassing van lichte, stabiele aluminium en koolstof stangensets. Deze manier van glasbewassing garandeert een schoon en streeploos resultaat.

Over ons

    Neem contact op

    Stel uw vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.


    Liever direct contact?