Schoonmaakbedrijf Aalsmeer

Optima Schoonmaak en Glazenwasserij – Uitstekende prijs-kwaliteit

Woont u in Aalsmeer of heeft u daar een eigen onderneming inclusief bedrijfspand? Wilt u dit laten schoonmaken door een ervaren schoonmaakbedrijf met een uitstekende prijs-kwaliteitsgarantie? Zoek dan niet verder dan Optima Schoonmaak en Glazenwasserij. Met onze grote selectie aan uiteenlopende schoonmaak expertises, vele jaren aan ervaring en ons hoge niveau, weet u 100% zeker dat alles voor u geregeld wordt. Lees snel verder wat we in Aalsmeer als schoonmaakbedrijf allemaal voor u doen of neem contact met ons op via WhatsApp, telefonisch of via het contactformulier.

Schoonmaakbedrijf voor ondernemers

Bent u in Aalsmeer de trotse eigenaar van een eigen onderneming met een mooi pand? Dan wilt u dit pand toch ook schoon en presentabel hebben? Als schoonmaakbedrijf zijn we bijzonder ervaren in het schoonmaken van fabriekshallen, kantoorgebouwen, terrassen, parkeergarages, openbare ruimtes en nog veel meer. Of u nu een enkele grote schoonmaakbeurt zoekt voor uw pand in Aalsmeer of regelmatig schoonmaakonderhoud zoekt, ons schoonmaakbedrijf doet het allemaal graag voor u.

Schoonmaakbedrijf Aalsmeer

Hoge kwaliteit

Wij onderscheiden ons op de markt door ons hoge kwaliteitsniveau en de goede organisatie. Van onze klanten vernemen wij, dat wij een goede service verlenen met een snelle terugkoppeling.

Traditionele glasbewassing

Optima Glazenwasserij is een professionele glazenwasser. Al jaren werken wij tot volle tevredenheid voor vele klanten. Door onze jarenlange ervaring is onze team in staat om snel te schakelen tussen verschillende opdrachten.

Schoonmaakbedrijf Aalsmeer

Schoonmaakbedrijf voor particulieren

De gemiddelde Nederlander heeft het maar druk in het leven. Dat begrijpen we als schoonmaakbedrijf maar al te goed. Daarom kunt u bij ons terecht voor een groot aanbod aan allerlei schoonmaakdiensten. Zo staan we voor u klaar met schoonmaakonderhoud, maar ook voor enkelvoudige schoonmaaktaken, zoals het reinigen en schoonmaken van uw ruiten, dakkapel, terras en (natuursteen) vloer. Bespreek uw wensen vooral met onze vakspecialisten en we helpen u snel verder in Aalsmeer.

  Neem contact op

  Stel uw vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.


  Ons schoonmaakbedrijf: voordelen

  Onze ervaren specialisten hanteren altijd een bijzonder hoog niveau en werken altijd met de modernste technieken en middelen. Kies in Aalsmeer voor ons als uw schoonmaakbedrijf en u bent gegarandeerd van het volgende:

  • Betrouwbare partner
  • Breed dienstenpakket
  • Vele jaren ervaring
  • Professionele werkhouding
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

  Neem contact op met ons

  Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf voor uw bedrijfspand of uw eigen woning in Aalsmeer? Optima Schoonmaak en Glazenwasserij ontzorgt zowel ondernemers als particulieren helemaal. U rekent met ons altijd op een professionele aanpak voor een scherpe prijs-kwaliteit verhouding. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. U bereikt ons eenvoudig op WhatsApp via de knop of telefonisch via 06 – 85 40 51 43. U bereikt ons per mail via info@optimaglazenwasserij.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon ons contactformulier invullen. We helpen u in Aalsmeer graag verder.

  Schoonmaakbedrijf Aalsmeer