Schoonmaakbedrijf Badhoevedorp

Wij zijn úw schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp

Heeft u een woning of een bedrijfspand in Badhoevedorp? Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor één of meerdere schoonmaakklussen? Dan zit u helemaal goed bij Optima Schoonmaak en Glazenwasserij. Met ons brede aanbod aan schoonmaakdiensten, vele jaren aan ervaring en ons hoge kwaliteitsniveau, ontzorgen we u volledig met elke schoonmaakklus die we voor u uitvoeren. Lees gerust verder wat we als schoonmaakbedrijf in Badhoevedorp allemaal voor u kunnen doen of neem direct contact met ons op via WhatsApp of via het contactformulier.

Schoonmaakbedrijf voor ondernemers

Heeft u een bedrijfspand in Badhoevedorp? Dan wilt u natuurlijk dat uw pand schoon, fris en presentabel is voor uw personeel en uw klanten. Als schoonmaakbedrijf onderhouden we al jaren fabriekshallen, kantoorpanden, terrassen, parkeergarages, publieke ruimtes en nog veel meer. Of u nu een eenmalige grote schoonmaakbeurt wilt voor uw pand in Badhoevedorp of schoonmaakonderhoud zoekt, onze experts staan voor u klaar.

Schoonmaakbedrijf Badhoevedorp

Hoge kwaliteit

Wij onderscheiden ons op de markt door ons hoge kwaliteitsniveau en de goede organisatie. Van onze klanten vernemen wij, dat wij een goede service verlenen met een snelle terugkoppeling.

Traditionele glasbewassing

Optima Glazenwasserij is een professionele glazenwasser. Al jaren werken wij tot volle tevredenheid voor vele klanten. Door onze jarenlange ervaring is onze team in staat om snel te schakelen tussen verschillende opdrachten.

Schoonmaakbedrijf Badhoevedorp

Schoonmaakbedrijf voor particulieren

Als schoonmaakbedrijf weten we als geen ander dat menig mens het maar druk heeft. Zowel professioneel als privé. Gelukkig staan we in Badhoevedorp voor u klaar met diverse schoonmaakdiensten voor uw woning. U schakelt ons in voor schoonmaakonderhoud, maar ook voor eenmalige schoonmaakklussen, zoals het reinigen en schoonmaken van uw ruiten, dakkapel, terras en (natuursteen) vloer. Bespreek gerust met ons schoonmaakbedrijf wat uw wensen zijn in Badhoevedorp en we zorgen ervoor dat het voor elkaar komt.

  Neem contact op

  Stel uw vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.


  Voordelen van ons schoonmaakbedrijf

  Onze ervaren specialisten werken altijd op het hoogst mogelijke niveau en met de nieuwste materialen en technieken. Kies in Badhoevedorp voor ons schoonmaakbedrijf en u bent verzekerd van de volgende voordelen:

  • Betrouwbare partner
  • Breed dienstenpakket
  • Vele jaren ervaring
  • Professionele werkhouding
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

  Neem contact op met ons

  Wilt u dat uw woning en/of uw bedrijfspand in Badhoevedorp schoon, fris en presentabel is? Optima Schoonmaak en Glazenwasserij staat klaar voor u als particulier en als ondernemer. Met ons bent u verzekerd van een professionele aanpak voor een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. U bereikt ons eenvoudig op WhatsApp via de knop of telefonisch via 06 – 85 40 51 43. U bereikt ons per mail via mailto:info@optimaglazenwasserij.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon ons contactformulier invullen.

  Schoonmaakbedrijf Badhoevedorp