Schoonmaakbedrijven

Optima Glazenwasserij schoonmaakbedrijven

Heeft u een eigen bedrijf en bent u op zoek naar schoonmaakbedrijven die u op een breed vlak kunnen ontzorgen? Bent u een particulier en bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat u volledig ontzorgt en een gigantisch breed scala aan schoonmaaktaken aan uw woning kan uitvoeren? Zoek dan niet verder dan Optima Schoonmaak en Glazenwasserij! Door ons grote aanbod aan diensten, onze decennia aan ervaring en ons hoge kwaliteitsniveau zijn we voor zowel ondernemers als particulieren de beste partner onder de schoonmaakbedrijven. Lees snel verder wat we allemaal voor u kunnen betekenen. Heeft u vragen of wilt u direct contact opnemen? U contacteert ons eenvoudig via WhatsApp of via het contactformulier. Wij zijn voor u dé aangewezen partner onder de schoonmaakbedrijven.

Anders dan andere schoonmaakbedrijven

Optima Schoonmaak en Glazenwasserij onderscheid zich van andere schoonmaakbedrijven door een opvallend hoog kwaliteitsniveau te hanteren en scherpe terugkoppeling naar u als klant te bieden. Doordat we een groot aanbod aan schoonmaakdiensten bieden, ontzorgen we u dus volledig. U heeft als bedrijf of particulier dus nergens meer omkijken naar met onze alles in 1 aanpak. Met ons dienstenpakket gaan we verder waar andere schoonmaakbedrijven ophouden. Kies voor ons en profiteer van de volgende voordelen:

 • Betrouwbare partner
 • Breed dienstenpakket
 • Vele jaren ervaring
 • Professionele werkhouding
 • Goede prijs kwaliteit verhouding

Schoonmaak van tuinen en terrassen

U wilt als particulier natuurlijk optimaal kunnen genieten van uw tuin of uw terras. Bent u een ondernemer en heeft uw pand een mooie bedrijfstuin met een terras? Dan wilt u natuurlijk dat dit mooi én veilig blijft voor zowel uw personeel als uw klanten. Van alle schoonmaakbedrijven gaan wij net dat stapje verder door uw tuin en terras volledig te reinigen. Van voorbereiding tot oplevering. We hebben de nieuwste technieken in huis om ervoor te zorgen dat groene aanslag op uw tegels als sneeuw voor de zon verdwijnt. Dit is niet alleen belangrijk om esthetische redenen maar ook voor de veiligheid. Groene aanslag kan namelijk erg glad zijn. Zo zorgen schoonmaakbedrijven van ons kaliber voor stijl én veiligheid in uw woning en uw bedrijf.

Optima Schoonmaak en Glazenwasserij
Dakpannenreiniging

Binnen de wereld van de schoonmaakbedrijven is de reiniging van dakpannen nog wel eens het vergeten kind. Optima Schoonmaak en Glazenwasserij staat echter voor bedrijven en particulieren klaar met grondige dakpannenreiniging. Vuil, mos en algen op uw dakpannen verkorten de levensduur van uw dak aanzienlijk.

Schoonmaakbedrijven inhuren voor het ontmossen en het schoonmaken van uw dakpannen, kan u op de lange termijn dan ook veel kosten besparen. Met een schoon dak op uw woning of op uw bedrijfspand kunt u weer met een gerust hart gasten en klanten ontvangen. Heeft uw dak een schoonmaakbeurt nodig? We bieden u als schoonmaakbedrijf diverse reinigingsmethoden aan voor uw dak.

Optima Schoonmaak en Glazenwasserij

Schoonmaken van uw woning

In de wereld van de schoonmaakbedrijven weten we als geen ander dat menig mens een druk bestaan heeft vol verplichtingen in de professionele- en de privésfeer. Zorg er dan ook voor dat u uit al die schoonmaakbedrijven kiest voor een professional die u volledig ontzorgt. Gelukkig zit u daarvoor bij ons helemaal goed! Onze schoonmakers nemen uw gehele woning onder handen en houden altijd nauw contact met u. Zo heeft u nergens meer omkijken naar en weet u zeker dat uw woning schoon en fris blijft. Van uw glazen wassen tot het stofzuigen en dweilen van uw vloeren. We bieden u zelfs specialistische vloerreinigingen aan. U geeft aan ons schoonmaakbedrijf aan wat uw wensen zijn en we zorgen ervoor dat het voor elkaar komt. Zoals dat schoonmaakbedrijven betaamt!

  Neem contact op

  Stel uw vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.


  Schoonmaken van uw bedrijfspand

  Als u een eigen bedrijfspand heeft, dan wilt u natuurlijk dat uw pand representatief is voor uw personeel en bezoekers. Zowel voor het oog als voor de veiligheid en de gezondheid is dit belangrijk. Gelukkig hebben schoonmaakbedrijven zoals Optima Schoonmaak en Glazenwasserij tientallen jaren ervaring in het schoonmaken van bedrijfspanden. Onze schoonmakers onderhouden fabriekshallen, kantoorpanden, parkeergarages, publieke ruimtes en nog veel meer. Van alle schoonmaakbedrijven zijn wij zonder twijfel het meest veelzijdig en servicegericht. U bent er met ons schoonmaakbedrijf dus zeker van dat uw bedrijfspand ten alle tijden op en top schoon en fris is.

  Contact met ons schoonmaakbedrijf

  Bent u in de wereld van de schoonmaakbedrijven op zoek naar het meest veelzijdige en servicegerichte schoonmaakbedrijf? Wilt u iemand die u volledig ontzorgt binnen de schoonmaak van uw woning of bedrijfspand? Kies uit alle schoonmaakbedrijven dan voor Optima Schoonmaak en Glazenwasserij. We zijn uw betrouwbare partner die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt en alles voor u doet qua schoonmaak. U contacteert ons eenvoudig op WhatsApp via de knop of telefonisch via 06 – 85 40 51 43. U bereikt ons per mail via info@optimaglazenwasserij.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon ons contactformulier invullen. Wij zijn voor u dé aangewezen partner onder de schoonmaakbedrijven.

  Optima Schoonmaak en Glazenwasserij