Schoonmaakonderhoud

Schoonmaakonderhoud door Optima Glazenwasserij

Heeft u een eigen bedrijfspand dat u schoon en fris wilt houden? Wilt u als particulier uw woning regelmatig een schoonmaakbeurt geven? Dan staat Optima Schoonmaak en Glazenwasserij voor u klaar. Door onze vele jaren aan ervaring hanteren we een bijzonder hoog kwaliteitsniveau. Lees snel verder wat we allemaal voor u kunnen doen. Heeft u vragen of wilt u meteen contact opnemen? U contacteert ons eenvoudig via WhatsApp of via het contactformulier. Wij zijn uw partner voor schoonmaakonderhoud.

Wat is schoonmaakonderhoud?

Schoonmaakonderhoud is een parapluterm voor alle schoonmaakwerkzaamheden die we bij u op locatie uitvoeren. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw bedrijfspand schoonmaken door wekelijks te stofzuigen, te dweilen, de prullenbakken te legen, de toiletten te reinigen en nog veel meer. Wilt u juist schoonmaakonderhoud voor bij u thuis? Ook dat is geen probleem. Onze schoonmakers reinigen met alle plezier uw ramen, vloer, wanden etc. volgens een schema dat u het beste uitkomt. Met ons schoonmaakonderhoud weet u dus zeker dat uw woning of pand optimaal schoon is én blijft!

Schoonmaakonderhoud

Hoge kwaliteit

Wij onderscheiden ons op de markt door ons hoge kwaliteitsniveau en de goede organisatie. Van onze klanten vernemen wij, dat wij een goede service verlenen met een snelle terugkoppeling.

Traditionele glasbewassing

Optima Glazenwasserij is een professionele glazenwasser. Al jaren werken wij tot volle tevredenheid voor vele klanten. Door onze jarenlange ervaring is onze team in staat om snel te schakelen tussen verschillende opdrachten.

Huis reinigen

Het belang van schoonmaakonderhoud

Het goed en regelmatig schoonhouden van uw woning of pand is natuurlijk erg belangrijk. Schoonmaakwerkzaamheden schieten er in de praktijk snel bij in. Er wordt dan ‘eens een keertje’ schoongemaakt. Maar een huis of een pand is en blijft natuurlijk alleen schoon als dit regelmatig gebeurt. Binnen bedrijven is schoonmaakonderhoud niet alleen belangrijk om uw bedrijf representatief te houden, maar ook voor de veiligheid en de gezondheid van uzelf, uw klanten en uw personeel. Bij u thuis geldt hetzelfde uiteraard voor u en uw gezin.

  Neem contact op

  Stel uw vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.


  Onze voordelen voor u

  Optima Schoonmaak en Glazenwasserij onderscheid zich door een uitzonderlijk hoog kwaliteitsniveau te hanteren en door uitstekend naar u als klant terug te koppelen. We bespreken dan ook graag uw wensen voor schoonmaakonderhoud met u. Ga voor ons en geniet van de volgende voordelen:

  • Betrouwbare partner
  • Breed dienstenpakket voor schoonmaakonderhoud
  • Vele jaren ervaring
  • Professionele werkhouding
  • Goede prijs kwaliteit verhouding

  Contact met ons schoonmaakbedrijf

  Bent u als ondernemer of particulier op zoek naar een veelzijdig en ervaren bedrijf voor schoonmaakonderhoud? Dan is Optima Schoonmaak en Glazenwasserij uw betrouwbare partner voor het schoonmaken én schoonhouden van uw woning of bedrijfspand. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken. U bereikt ons eenvoudig op WhatsApp via de knop of telefonisch via 06 – 85 40 51 43. U bereikt ons per mail via info@optimaglazenwasserij.nl. U kunt natuurlijk ook gewoon ons contactformulier invullen.

  Schoonmaakonderhoud